ramot logo
English | Srpski | Македонски
Рамот Елрам Менаџмент ДОО.
dummy
dummy
Почетак
За Нас
Земји на Потекло
Производи
Новости
Контактирајте не
Get Flash Player
 
Valid HTML 4.01 Transitional
dummy      
corner corner corner
corner
Добро дојдовте!  
Рамот Елрам Менаџмент ДОО е основана во 1996 година, и е една од водечките компании која опфаќа индустриското
производство на природни овошни сокови, овошни концентрати и каши.

Уште од почетокот нашата компанија е синоним за извонреден квалитет на производите и давање врвни услуги, и како
таква, успешно се натпреварува на светскиот пазар. Ние гледаме на работата како на интерактивен однос од кој имаат корист и компанијата и нејзиниот клиент, како и заедницата и крајниот корисник.

Благодарејќи на нашиот тим од високо квалификувани стручњаци од оваа
областа, Рамот Елрам Менаџмент ДОО брзо прерасна во една од најважните
и сигурни добавувачи на големите компании за производство на овошни
сокови и безалкохолни пијалоци во Србија, во Македонија и на пазарот на
поранешна Југославија.

Тоа е стилот на нашата компанија.

Ние сме тука за вас!
 
Jaбука
corner
corner corner corner
  Почетак | За Нас | Земји на Потекло | Производи | Новости | Контактирајте не
Ganir
Primor
Tianjin New-Hope
Gan Shmuel Foods Ltd.